Airco laten plaatsen en onderhouden in Soest

Geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in uw huis of werkruimte in Soest. Met een airco  profiteert u van aangename koeling tijdens warme zomerdagen en verwarmt u energiezuinig op koude dagen. Voor uitstekende klimaattechniek, het kopen van een airco, montage van de airco én passend onderhoud bent u bij Jansen van de Grift aan het juiste adres!

Om deze redenen laat u een airco plaatsen

Met een eenvoudige druk op de knop zorgt u in een handomdraai voor de ideale temperatuur. In veel gevallen is een airco duurzamer dan verwarmen met een centrale verwarming. Zo bespaart u veel gas, doe hier uw voordeel mee. 

 

Heeft u nog geen airco in uw kantoor? Een airco reguleert namelijk niet alleen de temperatuur, het verbetert ook nog eens de luchtkwaliteit in huis of op kantoor. Ideaal voor mensen met een allergie, maar ook voor de productiviteit van uw werknemers.

Maak hier uw afspraak!

Soorten airco’s die we plaatsen in Soest

Heeft u geen idee waar te beginnen met het verkoelen/verwarmen van uw woning of bedrijfspand? We helpen u graag een handje: 

Split unit 

Bent u op zoek naar een klimaatsysteem voor het verkoelen en verwarmen van één ruimte? Dan raden we een split unit aan. Een single split unit airco bestaat standaard uit een binnenunit en een buitenunit. Dit type airconditioning is niet alleen efficiënt in gebruik, het is vaak een stuk stiller dan een mobiele airco. De buitenunit bevat een compressor, wat geluid maakt. Deze compressor wordt buiten geplaatst, waardoor u geen last heeft van lawaai. Ideaal!

Multi split airco

Wilt u meerdere ruimtes verwarmen of verkoelen, dan sluit een multi split perfect aan op uw wensen. Deze bestaat uit een buitenunit en meerdere binnenunits die gekoppeld worden aan de buitenunit. Het grote voordeel van een multi split unit airco is dat elke unit apart bediend kan worden.

Cassetemodel

Een cassettemodel airconditioner wordt ingebouwd in het plafond en verspreidt de gekoelde lucht gelijkmatig in alle richtingen. Dit type airco is vooral geschikt voor grotere ruimtes met systeemplafonds, zoals kantoren, restaurants en winkels. Het cassettemodel heeft een discrete uitstraling en draagt bij aan een comfortabele omgeving zonder dat het veel ruimte inneemt. Dankzij de gelijkmatige luchtverspreiding zijn er geen oncomfortabele temperatuurverschillen in de ruimte.

Wandmodel

Als u op zoek bent naar een handige manier om een kamer of kleinere ruimte te koelen of te verwarmen, dan is een wandmodel airconditioner precies wat u nodig heeft. Deze airco wordt aan de muur gemonteerd en is super handig en ruimtebesparend. Ideaal voor slaapkamers, woonkamers, kantoren en zelfs kleine winkels. Met de bijgeleverde afstandsbediening regelt u gemakkelijk de temperatuur naar uw wensen.

Een A-selectie merken die u kunt vertrouwen

De aanschaf van een airco is een investering voor de lange termijn, daarom werken we alleen samen met vertrouwde merken waar we van op aan kunnen. Deze merken hebben geen introductie nodig:

Reviews

Klanten vertellen

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam & John

John van der Putten

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.

Anthony Schouten

Type ruimtes die we verzorgen

We plaatsen airconditioning voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Van woningen, winkels, restaurants of complete kantoorruimtes en bedrijfspanden, wij zorgen voor de perfecte klimaattechniek. Ons team van experts staat voor u klaar om niet alleen airconditioning te installeren, maar ook om een optimaal verwarmings- en koelsysteem te verzorgen, perfect afgestemd op uw ruimte in Soest. 

Zakelijk verwarmen

Onderhoud in Soest

Het regelmatig onderhouden van uw airconditioningsysteem is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft presteren en een langdurige levensduur heeft. Het juiste onderhoud kan niet alleen de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook de luchtkwaliteit en het algehele comfort in uw werk- en leefruimte bevorderen. Sluit eenvoudig een onderhoudscontract voor uw airconditioning bij ons af waarbij we periodiek onderhoud uitvoeren. Onze gespecialiseerde installateurs kunnen inspecties uitvoeren, eventuele problemen vroegtijdig ontdekken en het systeem grondig reinigen en afstellen. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar, ideaal!

Elk project is uniek, maar vereist maatwerk. Daar weten we wel raad mee.

Om deze redenen kiest u voor Jansen van de Grift

– Ervaren monteurs met persoonlijke projectbegeleiding
– Duurzaam en 100% garantie
– Service en onderhoud – hier heeft u geen omkijken meer naar!
Vraag een offerte aan!

Laat uw airco in Soest installeren

Wilt u een airco laten plaatsen in Soest? Dan zijn wij uw partij! Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak. Wij zetten graag een stapje extra en streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen door uw werk- en leefruimte het hele jaar door comfortabel te maken!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in