Airco laten plaatsen en onderhouden in Harderwijk

Zoekt u een betrouwbare partner voor het installeren en onderhouden van airconditioning in Harderwijk? Jansen van de Grift staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airco’s en warmtepompen in diverse omgevingen, zoals kantoren, winkels, woningen en bedrijfspanden. Ons deskundig advies wordt op maat gemaakt voor elk project. Vanuit het hart van Nederland bieden wij onze diensten aan door het hele land, inclusief Harderwijk! Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde assortiment van topmerken, perfect afgestemd op uw behoeften.

De voordelen van een airco in Culemborg

  • Comfortabel leven en werken: Met een airconditioningsysteem kunt u het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur, waardoor u zich comfortabel voelt, ongeacht het weer.
  • Gezondere binnenlucht: Moderne airco’s filteren stof, pollen en andere allergenen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en u gezonder kunt ademen.
  • Betere nachtrust: Een goed gekoelde slaapkamer met de juiste luchtvochtigheid kan bijdragen aan een goede nachtrust, zodat u uitgerust wakker wordt.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Verschillende airco’s

Split unit en multi-split unit

Een split unit airconditioner bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit wordt geïnstalleerd in de ruimte die gekoeld moet worden, en de buitenunit wordt buiten geplaatst. Dit type airco is perfect voor het koelen van een individuele kamer of de gehele woning door hem boven het trappengat te plaatsen.

In tegenstelling tot een split unit airco, heeft een multi-split airconditioner één buitenunit die verbonden is met meerdere binnenunits. Hiermee kunt u verschillende kamers onafhankelijk van elkaar koelen of verwarmen. Dit is ideaal voor huizen of kantoren met meerdere kamers die niet allemaal tegelijkertijd dezelfde temperatuur nodig hebben.

Wandmodel en cassettemodel

Een wandmodel airconditioner wordt, zoals de naam al aangeeft, aan de muur of hoog op de muur gemonteerd. Dit compacte systeem is perfect voor het koelen van kleine tot middelgrote ruimtes en wordt gewaardeerd om zijn gebruiksgemak.

Daarentegen wordt een cassettemodel airconditioner ingebouwd in het plafond en verspreidt het de gekoelde lucht gelijkmatig in alle richtingen. Dit type airco is met name geschikt voor grotere ruimtes met systeemplafonds, zoals bedrijfspanden, en heeft een discrete uitstraling die bijdraagt aan een comfortabele omgeving.

Reviews

Klanten vertellen

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam u0026amp; John

John van der Putten

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.

Anthony Schouten

Maatwerk airco installaties voor elke ruimte in Harderwijk

Bij Jansen van de Grift begrijpen we dat elk huis of bedrijf uniek is, daarom bieden we gepersonaliseerd advies voor uw specifieke behoeften in Harderwijk. Wij luisteren naar uw wensen en eisen en stellen op basis daarvan een op maat gemaakt plan op dat perfect past bij uw situatie. Of het nu gaat om het koelen van een kleine ruimte of het voorzien van airconditioning in een groot bedrijfspand, onze specialisten gaan elke uitdaging aan. Vertrouw op onze ervaring en kennis om het ideale airconditioningsysteem te vinden dat aan al uw behoeften voldoet en u het hele jaar door comfort biedt.

Zakelijk koelen en verwarmen

Uw airconditioning optimaal onderhouden

Het regelmatig onderhouden van uw airconditioningsysteem is essentieel om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft functioneren en een lange levensduur heeft. Door periodiek onderhoud kunnen niet alleen de prestaties worden verbeterd, maar ook de luchtkwaliteit en het comfort in uw werk- en leefruimte in Harderwijk worden verhoogd. Bij ons kunt u eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten, waarbij onze experts regelmatig onderhoud uitvoeren. Ze voeren inspecties uit, detecteren eventuele problemen vroegtijdig en reinigen en kalibreren het systeem grondig. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op de werking van uw airconditioning!

Elk project is uniek, maar vereist maatwerk. Daar weten we wel raad mee.

Jansen van de Grift, dé specialist in de installatie van airco's

Ervaren monteurs met persoonlijke projectbegeleiding
Duurzaam en 100% garantie
Service en onderhoud – hier heeft u geen omkijken meer naar!
Vraag een offerte aan!

Installatie en onderhoud van uw airconditioning in Harderwijk

Met meer dan 27 jaar ervaring, een diepe passie voor airconditioning en een sterke focus op duurzaamheid, zijn wij dé specialist voor het regelen van de juiste temperatuur in uw huis of bedrijf in Harderwijk. Vanaf het eerste advies tot aan de installatie en het onderhoud, wij regelen alles voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om u te helpen!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in