Airco laten plaatsen en onderhouden in Amersfoort

Op zoek naar een vertrouwd bedrijf voor het installeren en onderhouden van uw airconditioning in Amersfoort? Bij Jansen van de Grift bent u aan het juiste adres! Als specialist in airco-installatie en onderhoud verzorgen wij airconditioning en warmtepompen voor verschillende soorten panden, waaronder kantoren, winkels en woningen. Met advies op maat, meer dan 27 jaar ervaring en een selectie van topmerken, bieden wij de service die u nodig heeft. Vanuit Midden Nederland bedienen we het hele land, dus ook Amersfoort!

De voordelen van een airco in uw woning in Amersfoort

Allereerst zorgt een airco natuurlijk voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, waardoor je kunt ontsnappen aan de hitte en genieten van aangename temperaturen binnenshuis of op kantoor. Maar daar blijft het niet bij. Een airco reguleert ook de luchtvochtigheid, wat essentieel is om een te vochtige of te droge omgeving te voorkomen. Bovendien filtert en zuivert het de lucht, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere lucht.

 

Een ander voordeel van een goed onderhouden airco is de mogelijkheid om energie-efficiënt te verwarmen tijdens de koude wintermaanden. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van comfortabele temperaturen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen.

Maak hier uw afspraak!
Reviews

Klanten vertellen

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam u0026amp; John

John van der Putten

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.

Anthony Schouten

Maatwerk klimaatoplossingen in Amersfoort

Of het nu gaat om kantoorruimtes, bedrijfspanden, winkels, restaurants of uw eigen woning, wij bieden maatwerk klimaatoplossingen in Amersfoort. Ons team van experts staat paraat om niet alleen airconditioning te installeren, maar ook om een optimaal verwarmings- en koelsysteem te verzorgen, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften.

Zakelijk verwarmen

Optimale prestaties door onderhoud

Houd uw airconditioningsysteem in topconditie door regelmatig onderhoud. Verbeter prestaties, verleng de levensduur en verhoog het comfort in uw werk- en leefruimte in Amersfoort. Sluit een onderhoudscontract af voor periodieke service en geniet zorgeloos van een goed functionerende airco.

Elk project is uniek, maar vereist maatwerk. Daar weten we wel raad mee.

Om deze redenen kiest u voor Jansen van de Grift

Ervaren monteurs met persoonlijke projectbegeleiding
Duurzaam en 100% garantie
Service en onderhoud – hier heeft u geen omkijken meer naar!
Vraag een offerte aan!

Installatie en onderhoud van uw airco in Amersfoort

Met meer dan 27 jaar ervaring, een diepgaande passie voor airconditioning en een duurzaam perspectief, zijn wij de ideale partner voor het beheer van de temperatuur in uw woning of bedrijfspand in Amersfoort. Vanaf het eerste advies tot aan de offerte, en van de professionele installatie tot het zorgvuldige onderhoud, wij regelen alles van A tot Z voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in