Airco laten plaatsen en onderhouden in Veenendaal

Zoekt u een betrouwbare partner voor het installeren en onderhouden van uw airconditioning in Veenendaal? Bij Jansen van de Grift bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airconditioningsystemen en warmtepompen in diverse omgevingen, waaronder kantoren, winkels, woningen en andere bedrijfspanden. Voor elk project bieden wij deskundig advies op maat. Vanuit het hart van Nederland verzorgen wij installaties en onderhoudsdiensten door het hele land, ook in Veenendaal! Ons assortiment bestaat uit alleen de beste merken, zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op uw specifieke behoeften.

Reviews

Klanten vertellen

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam u0026amp; John

John van der Putten

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.

Anthony Schouten

De voordelen van airconditioning in Veenendaal

Een airconditioning biedt niet alleen verkoeling tijdens warme zomerdagen, maar heeft ook andere voordelen. Het regelt de luchtvochtigheid, waardoor een te vochtige of te droge omgeving wordt voorkomen. Bovendien zuivert het de lucht, wat resulteert in een schoner en gezonder binnenklimaat.

Een goed onderhouden airco kan ook efficiënt verwarmen tijdens koude wintermaanden. Dit zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van comfortabele temperaturen, zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.

Vragen? Neem gerust contact op!

Verschillende airco’s

Split unit

Een single split unit airconditioner bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. Deze vorm van airconditioning is niet alleen efficiënt, maar vaak ook aanzienlijk stiller dan een mobiele airco. Het geluid wordt hoofdzakelijk gegenereerd door de compressor, die zich bevindt in de buitenunit. Omdat deze buitenunit buiten wordt geïnstalleerd, ondervindt u geen geluidsoverlast.

Multi split

In tegenstelling tot een single split unit, waarbij één binnenunit aan één buitenunit is gekoppeld, kan bij een multi split airco de buitenunit worden aangesloten op meerdere binnenunits. Bovendien kunnen alle binnenunits afzonderlijk worden bediend, wat zorgt voor flexibiliteit en ruimtebesparing.

Casettemodel

Een cassette airconditioner is een type airco dat in het plafond wordt ingebouwd. Een opmerkelijk kenmerk van dit systeem is het uitblaasrooster aan de onderkant van de unit. Dit rooster is verstelbaar en kan de lucht gelijkmatig in alle gewenste richtingen verspreiden, waardoor een uniforme temperatuur in de ruimte wordt bereikt. In tegenstelling tot wandmodellen, die vaak de lucht in één specifieke richting blazen, heeft het cassettemodel de mogelijkheid om de lucht gelijkmatig in alle richtingen te verspreiden. Hierdoor wordt een consistente koeling of verwarming van de ruimte gegarandeerd, zonder dat er hinderlijke koude of warme plekken ontstaan.

Wandmodel

Een wandmodel airco, zoals de naam al aangeeft, wordt aan de wand gemonteerd. Het is speciaal ontworpen om een kamer, een ruime kantooromgeving, winkel of huis te koelen of te verwarmen. Vaak wordt de airco hoog aan de wand geplaatst, waardoor de enkele unit minder opvalt. Bij al onze wand airco’s wordt standaard een afstandsbediening meegeleverd, zodat u eenvoudig vanaf een afstand de gewenste temperatuur kunt instellen.

Airconditioning in Veenendaal

Of het nu gaat om kantoorruimtes, bedrijfspanden, winkels, restaurants of uw eigen woning, wij bieden maatwerk klimaatoplossingen in Veenendaal. Ons team van deskundigen staat klaar om niet alleen airconditioning te installeren, maar ook om een efficiënt verwarmings- en koelsysteem te leveren dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Laat ons u helpen om het perfecte binnenklimaat te creëren, waar u ook bent in Veenendaal.

Zakelijk verwarmen

Zorg voor optimale prestaties door regelmatig onderhoud

Het regelmatig onderhouden van uw airconditioningsysteem is cruciaal om ervoor te zorgen dat het systeem blijft functioneren zoals het hoort en een lange levensduur heeft. Met het juiste onderhoud kunt u niet alleen de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook de luchtkwaliteit en het algehele comfort in uw werk- en leefruimte in Veenendaal optimaliseren. Bij ons kunt u gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten, waarbij wij regelmatig onderhoud uitvoeren. Onze experts voeren inspecties uit, sporen eventuele problemen vroegtijdig op, en reinigen en kalibreren het systeem grondig. Op deze manier kunt u met een gerust hart vertrouwen op de werking van uw airconditioning. Ideaal voor een zorgeloze ervaring!

Elk project is uniek, maar vereist maatwerk. Daar weten we wel raad mee.

Uw partner in het installeren van airconditioning in Veenendaal

Ervaren monteurs met persoonlijke projectbegeleiding
Duurzaam en 100% garantie
Service en onderhoud – hier heeft u geen omkijken meer naar!
Vraag een offerte aan!

Jansen van de Grift: specialist in klimaattechniek

Met meer dan 27 jaar aan ervaring, een diepgaande toewijding aan airconditioning en een sterk duurzaam perspectief, zijn wij de perfecte keuze voor het beheren van de temperatuur in uw woning of bedrijfspand in Veenendaal. Van het initiële advies tot de offerte, en van de professionele installatie tot het nauwgezette onderhoud, wij regelen alles van A tot Z voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in