Multi split airco

Afzonderlijk maar toch samen

Het hele jaar door genieten van een fijne temperatuur in uw woning of bedrijfspand? Van woonkamer tot slaapkamer en van kantine tot aan kantoorruimtes. Ervaar in elke ruimte een gewenste temperatuur met een simpele druk op de knop. In essentie stelt een multi split airco u in staat om verschillende ruimtes in een woning of gebouw afzonderlijk te koelen of te verwarmen met één centrale buitenunit. Ruimtebesparend, flexibel én efficiënt. Wat wilt u nog meer?

Wat is een multi split systeem?

Anders dan bij een single split unit, waar één binnenunit met een buitenunit verbonden is, kan een multi split buitenunit aan meerdere binnenunits worden gekoppeld. Bovendien kan elke binnenunit onafhankelijk van de andere binnenunits worden bediend. Dit biedt flexibiliteit en bespaart ook nog eens de nodige ruimte.

Welk soort model past bij u?

Het verkoelen van uw ruimte is belangrijk, maar het oog wil ook wat. U heeft de keuze uit een wand- of cassettemodel, vloer- en plafondmodel. Cassettemodellen worden in het plafond geïnstalleerd en zijn ideaal voor grotere ruimtes. Wandmodellen zijn daarentegen geschikt voor kleinere ruimtes en hebben meestal een subtiele uitstraling. Hierdoor kan een airconditioning in vrijwel elke ruimte netjes worden opgehangen zonder uw interieur te verstoren.

Goed voor het milieu én uw portemonnee

Bespaar op energie en kosten

Voor een airconditioning en warmtepomp heeft u geen gas nodig en dit ziet u terug op de energierekening. Met de stijgende gasprijzen maakt u een duurzame keuze door te kiezen voor een multi split airco. De airco gebruikt elektriciteit om te koelen. Hoeveel stroom hij verbruikt hangt af van de grootte van de ruimte en het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten. Het kost logischerwijs meer energie om een kamer tot 18°C te koelen dan tot 21°C.

De voordelen van een onderhoudscontract

Een multi split airco heeft vele voordelen: u bespaart ruimte en installatiekosten door de enkele buitenunit. Het installeren van een buitenunit kan een hele klus zijn, maar Jansen van de Grift staat met haar deskundige medewerkers klaar om dit werk uit handen te nemen. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, profiteert u van de volgende voordelen:

  • U bent als eerste aan de beurt bij een mogelijke storing;
  • Verlengt de levensduur van uw aankoop;
  • Deskundige en professionele service- en onderhoudsmonteurs;
  • Voldoen aan wettelijke voorschriften (lees hier meer over bij onderhoudscontracten);
  • Geef storingen en problemen geen kans door deze vroegtijdig te ontdekken.

Multi split airco installeren door Jansen van de Grift

Bent u op zoek naar een passend advies en maatwerk oplossing voor uw bedrijfspand, winkel of woning? Dan bent u bij Jansen van de Grift klimaattechniek aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar. Mail ons naar info@jansenvandegrift.nl of bel naar 035 60 35 650. 

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in