Wandmodel airco

Altijd de perfecte temperatuur

Bent u op zoek naar een manier om de temperatuur van uw woning of bedrijfspand te reguleren? Een wandmodel airconditioning van Jansen van de Grift kan dé ideale oplossing bieden. Het subtiele wandmodel is gemakkelijk in gebruik, bespaart op hoge energierekeningen en is perfect voor kleinere ruimtes. Bovendien past het neutrale design in vrijwel elk interieur. Ervaar verkoeling in de zomer en extra warmte tijdens koude dagen, en dit alles met één simpele druk op de knop!

Ervaar de voordelen van een wandmodel airconditioning

Wat is een wandmodel airconditioning?

De naam verklapt het al: een wandmodel airconditioning is een type airco dat aan de wand wordt geïnstalleerd. Het is ontworpen om een kamer of een grote kantoorruimte, winkel of huis te koelen of te verwarmen. In veel gevallen hangt de airco hoog aan de wand zodat de single unit minder opvalt.

Een wandmodel airco wordt vaak hoog op de wand geïnstalleerd. Dankzij de muurbevestiging neemt het systeem geen vloerruimte in beslag. Dit maakt dit type airconditioning ideaal voor kleinere ruimtes of plaatsen waar vloerruimte beperkt is.

Afhankelijk van de te verkoelen en verwarmen ruimte kiest u voor een passende capaciteit. Vraag onze specialisten om passend advies. Bovendien is airconditioning een duurzaam product met een lange levensduur. Bij Jansen van de Grift werken we met een selectie bekende merken. LG, Mitsubishi, Fujitsu en Panasonic. Alle wand airco’s hebben een A-label of hoger. Hierdoor bespaart u energiekosten en dat ziet u terug op de energierekening. 

Onze wandmodellen werken vrij stil, wat zorgt voor minimale geluidsoverlast en een rustige woon- of werkomgeving. Gaat u het wandmodel bijvoorbeeld in uw slaapkamer plaatsen, dan wilt u hier geen last van ervaren.

Voor elke ruimte een passende oplossing

Wilt u een airco wandmodel aanschaffen voor in uw slaapkamer, thuiskantoor of studio? Dat kan! De experts van Jansen van de Grift bezoeken u persoonlijk op locatie om advies op maat te geven. Een grote ruimte? Misschien past een cassette model airco perfect! Omdat elk klimaat uniek is, leveren we altijd maatwerk. Wij zijn uw denkende partner in klimaatoplossingen!

Hoe werkt de bediening van een wand airconditioning?

Bij al onze wand airco’s in ons assortiment zit standaard een afstandsbediening. Op deze manier kunt u eenvoudig van een afstand de airco instellen op de gewenste temperatuur.

Profiteer van een onderhoudscontract bij Jansen van de Grift

Om de levensduur van uw airco te verlengen raden wij u aan een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een jaarlijkse onderhoudsbeurt, spotten we mogelijke problemen op tijd én bent u prioriteit als er een storing is. Meer weten over de onderhoudscontracten bij Jansen van de Grift? Lees het hier.

Meer over onderhoud

Jansen van de Grift Klimaattechniek: Uw specialist in klimaatbeheersing

Als experts op het gebied van airconditioning en warmtepompen begrijpen wij het belang van een comfortabele temperatuur thuis en op kantoor. Daarom bieden wij bij Jansen van de Grift Klimaattechniek alleen de beste kwaliteit producten aan en daarnaast onze jarenlange expertise en uitstekende service. Bent u benieuwd welk wandmodel airconditioning het beste bij uw behoeften past? Neem vandaag nog contact met ons op en laat u adviseren door een van onze ervaren specialisten.

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in