Airco laten plaatsen en onderhouden in Ede

Houd het hele jaar door een comfortabele temperatuur in je huis of kantoor in Ede. Met een airconditioningsysteem geniet je van verfrissende koeling tijdens de hete zomerdagen en verwarm je energiezuinig tijdens de koude winters. Bij Jansen van de Grift vind je uitstekende klimaatoplossingen, van het kopen van een airco tot de professionele installatie ervan en het bijpassende onderhoud.

Profiteer van een airco voor koelen en verwarmen

Met slechts een eenvoudige druk op de knop kunt u moeiteloos de ideale temperatuur regelen. Bovendien kan een airconditioningsysteem vaak efficiënter zijn dan het verwarmen met een centrale verwarming, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op gas. Profiteer van deze voordelen, vooral tijdens de koudere maanden in Ede. Als u nog geen airconditioning in uw kantoor heeft, overweeg dan om er een aan te schaffen. Naast het reguleren van de temperatuur, verbetert een airconditioner ook de luchtkwaliteit in uw huis of kantoor. Dit is vooral gunstig voor mensen met allergieën en kan de productiviteit van uw werknemers verbeteren.

Maak hier uw afspraak!

Verschillende types airco’s

Split unit 

Als u op zoek bent naar een klimaatsysteem om één ruimte te koelen en te verwarmen, raden we een split unit aan. Een single split unit airco bestaat standaard uit een binnenunit en een buitenunit. Dit type airconditioning is niet alleen efficiënt in gebruik, maar ook aanzienlijk stiller dan een mobiele airco. De buitenunit bevat een compressor die geluid kan produceren. Gelukkig wordt deze compressor buiten geplaatst, waardoor u binnen geen last heeft van lawaai. Dat is pas ideaal!

Multi split airco

Indien u behoefte heeft aan verwarming of koeling van meerdere ruimtes, voldoet een multi split perfect aan uw eisen. Dit systeem omvat een buitenunit die verbonden is met meerdere binnenunits. Een belangrijk voordeel van een multi split unit airco is dat elke binnenunit afzonderlijk kan worden bediend, waardoor u de temperatuur in elke ruimte naar wens kunt regelen. Dit biedt u ultieme flexibiliteit en comfort in uw hele huis of kantoor.

Cassettemodel

Ontdek het comfort van een cassette airco, een verfijnd type airconditioning dat discreet in het plafond wordt geïnstalleerd. Wat dit systeem uniek maakt, is het uitblaasrooster aan de onderkant van de unit. Dit rooster is instelbaar en zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de lucht in alle gewenste richtingen, waardoor een uniforme temperatuur in de ruimte wordt gecreëerd. In vergelijking met wandmodellen, die vaak de lucht in één specifieke richting blazen, biedt het cassettemodel een breder bereik. Hierdoor wordt de lucht gelijkmatig verdeeld, wat resulteert in een consistente koeling of verwarming van de ruimte. Zo kunt u genieten van een comfortabele omgeving zonder storende koude of warme plekken. Daarnaast verdwijnt een cassette model airconditioning vrijwel naadloos in het plafond. Het apparaat is bijna onzichtbaar en laat de ruimte vrij van storende apparatuur aan de muur.

Wandmodel

Ontdek het gemak van een wandmodel airconditioning, een veelzijdige oplossing die aan de wand wordt gemonteerd. Deze airco is speciaal ontworpen om ruimtes zoals kamers, kantoren, winkels of woningen effectief te koelen of te verwarmen. Vaak wordt de unit hoog aan de wand geplaatst, waardoor deze minder opvalt en toch een optimale klimaatbeheersing biedt.

Een A-selectie merken die u kunt vertrouwen

De aanschaf van een airco is een investering voor de lange termijn, daarom werken we alleen samen met vertrouwde merken waar we van op aan kunnen. Deze merken hebben geen introductie nodig:

Reviews

Klanten vertellen

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam u0026amp; Johnrn

John van der Putten

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.rn

Anthony Schouten

Airconditioning in woningen, bedrijfspanden en meer

We installeren airconditioning voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Of het nu gaat om woningen, winkels, restaurants, kantoren of bedrijfspanden, wij bieden de perfecte klimaatoplossing. Ons team van experts staat klaar om niet alleen airconditioning te installeren, maar ook om een optimaal verwarmings- en koelsysteem te verzorgen dat perfect is afgestemd op uw ruimte in Ede. Verschillende soorten airconditioning kunnen worden gebruikt voor verschillende ruimtes, en bij Jansen van de Grift kunnen we een op maat gemaakt plan maken voor optimale koeling en verwarming.

Zakelijk verwarmen

Onderhoud in Ede

Het regelmatig onderhouden van uw airconditioningsysteem is van belang om ervoor te zorgen dat het systeem blijft presteren en een langdurige levensduur heeft. Goed onderhoud kan niet alleen de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook de luchtkwaliteit en het algehele comfort in uw werk- en leefruimte bevorderen. Bij ons kunt u eenvoudig een onderhoudscontract voor uw airconditioning afsluiten, waarbij we periodiek onderhoud uitvoeren. Onze gespecialiseerde installateurs voeren inspecties uit, detecteren eventuele problemen vroegtijdig en reinigen en stellen het systeem grondig af. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar.

Elk project is uniek, maar vereist maatwerk. Daar weten we wel raad mee.

Om deze redenen kiest u voor Jansen van de Grift

– Ervaren monteurs met persoonlijke projectbegeleiding
– Duurzaam en 100% garantie
– Service en onderhoud – hier heeft u geen omkijken meer naar!
Vraag een offerte aan!

Ontdek de beste klimaatoplossingen bij Jansen van de Grift!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het installeren van een airco in Ede? Dan staan wij voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw woon- of werkomgeving het hele jaar door comfortabel te maken.

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in