Warmtepomp zakelijk

De energiekosten stijgen de pan uit. Tijd om te kijken naar een duurzame oplossing voor uw organisatie. Er zijn tal van manieren om uw bedrijfsruimtes te verwarmen, zoals met een warmtepomp. Deze optie heeft onwijs veel mogelijkheden, van lagere energiekosten tot aan een kleinere ecologische voetafdruk. Ontdek wat het beste past bij uw bedrijf en zit er dit jaar nog warmpjes bij!

Voor wie is een warmtepomp geschikt?

Met de aanschaf van een warmtepomp kiest u voor een duurzame manier van verwarmen en verkoelen in uw bedrijfspand. Het werkt als volgt: warmtepompen gebruiken warmte uit de lucht, bodem of een andere duurzame warmtebron. Deze warmte wordt door de warmtepomp naar een hogere temperatuur gebracht en vervolgens gebruikt voor het verwarmen van ruimtes in uw kantoor. Ook kunnen sommige warmtepompen warm tapwater maken. Ideaal in grote kantoren, winkels of restaurants. 

  • Grootverbruikers
  • Bedrijfspanden, winkels, hotels, restaurants en meer!
  • ZZP’ers
  • Zonnepaneelhouders

Heeft u interesse in een warmtepomp voor in huis? Ontdek hier de mogelijkheden.

De voordelen van een warmtepomp op kantoor

Dat een warmtepomp een duurzame keuze is, is duidelijk. Er gaat relatief weinig energie verloren bij het produceren van warmte middels een warmtepomp. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. We zetten de voordelen voor u op een rijtje: 

  • Besparing op uw gasrekening;
  • Goed voor het milieu (minder CO2 uitstoot);
  • Diverse subsidieregelingen beschikbaar;
  • Professionele installatie door gecertificeerde monteurs;
  • Installatie en onderhoud onder één dak.

Aarzel niet langer en vraag ons naar de mogelijkheden.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst plannen wij een afspraak met u om de situatie te kunnen beoordelen. Een van onze specialisten komt langs op locatie en samen met u brengen we de wensen en behoeften in kaart. Vervolgens komen we met een voorstel en offerte. Gaat u akkoord? Dan is het tijd om de passende installatie te monteren. Tot slot is het belangrijk dat u de klimaatinstallatie goed onderhoudt. Omdat een warmtepomp aan bepaalde eisen moet voldoen, raden wij u aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee voorkomt u problemen op de lange termijn en weet u zeker dat uw klimaatsysteem aan niets ontbreekt. Een stukje ontzorgen, dat is Jansen van de Grift. 

Recht op subsidie

Vanaf 1 januari 2023 moet elk kantoor minimaal over een energielabel C beschikken. Wanneer u zakelijk investeert in een warmtepomp is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Meer informatie? Bekijk hier welke regeling omtrent subsidie voor u geldt.

Recht op subsidie?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of bent u nog aan het oriënteren hoe u uw bedrijf duurzaam kunt verwarmen? Dat vinden we leuk om te horen, want we denken graag met u mee. Maak vrijblijvend een afspraak, wij helpen u écht graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 035 60 35 650 of mail ons naar info@jansenvandegrift.com.

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in