Onderhoud

Een airconditioning en warmtepomp zijn installaties die onderhoud nodig hebben, om het maximale rendement te genereren is het belangrijk om periodiek onderhoud te doen. Laat u volledig ontzorgen en sluit gemakkelijk een onderhoudscontract af. Het enige wat u hoeft te doen is een onderhoudsafspraak in te plannen en wij doen de rest. We hebben onderhoudscontracten voor zowel particuliere als zakelijke installaties. 

De voordelen van een onderhoudscontract

Geef storingen geen kans

Met een onderhoudscontract zorgt u ervoor dat uw airconditioning of warmtepomp periodiek wordt onderhouden en geïnspecteerd. Het grote voordeel van periodiek onderhoud is dat we mogelijke storingen voor kunnen zijn. Wanneer we problemen in een vroeg stadium ontdekken, kunnen we de problemen op tijd verhelpen voordat de problemen ernstiger en duurder worden. Bovendien komt een jaarlijkse onderhoudsbeurt de levensduur van uw installatie alleen maar ten goede. 

In house monteurs

Jansen van de Grift Klimaattechniek is trots op haar eigen team van service- en onderhoudsmonteurs. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring in de installatie van airconditioning en warmtepompen. Tijdens de eerste afspraak noteren ze wat de wensen zijn om vervolgens een op maat en passend advies te geven. De volgende stap is het zorgvuldig installeren en monteren van de installatie. De monteurs verlaten de locatie pas als u volledig tevreden bent over onze diensten.

Sluit een onderhoudscontract af!

Voldoe aan de wettelijk gestelde eisen

In Nederland en België is het voor de zakelijke markt wettelijk verplicht om regelmatig onderhoud aan dergelijke systemen te laten uitvoeren. Met een onderhoudscontract kunt u makkelijk aantonen dat u voldoet aan deze voorschriften.

Krijg voorrang 

Binnen Jansen van de Grift Klimaattechniek werken wij met onderhoudscontracten waarmee uw installatie gegarandeerd periodiek onderhoud krijgt. In het geval dat er een onverwachte storing optreedt, bent u verzekerd van een prio-service. Wanneer u een verzoek indient, geven wij u voorrang boven klanten zonder een lopend contract. Net zoals bij andere servicegerelateerde taken, staat u bij ons op de eerste plaats.

Reviews

Klanten vertellen

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.

Anthony Schouten

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam & John

John van der Putten

Welke merken onderhouden wij?

Wij werken samen met onze partners en zijn dealers van de volgende merken: LG, Mitsubishi, Panasonic en Fujitsu. Bovendien hebben we uitgebreide kennis van veel merken in de klimaatbeheersing sector. We voeren voor veel verschillende merken onderhoud uit. Twijfelt u of we ook voor uw airconditioning onderhoud uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dit geldt natuurlijk ook als uw installatie niet door ons geplaatst is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onderhoud van uw airconditioning en/of warmtepomp installatie? Neem contact op met Jansen van de Grift Klimaattechniek. Wij informeren u graag verder!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in