Airco laten plaatsen en onderhouden in Nieuwegein

Houd het hele jaar door een comfortabele temperatuur in je huis of kantoor in Nieuwegein! Met een airconditioningsysteem geniet je van verfrissende koeling tijdens de warme zomerdagen en energiezuinige verwarming tijdens de koude winters. Bij Jansen van de Grift vind je uitstekende klimaatoplossingen, van de aanschaf van een airco tot de professionele installatie en het onderhoud ervan.

Airconditioning voor zowel koeling als verwarming!

Met een simpele druk op de knop kunt u gemakkelijk de perfecte temperatuur instellen. Bovendien is een airconditioningsysteem vaak efficiënter dan traditionele centrale verwarming, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op gas. Deze voordelen zijn vooral merkbaar tijdens de koudere maanden in Nieuwegein. Als u nog geen airconditioning in uw kantoor heeft, is het de overweging waard er een aan te schaffen. Naast het reguleren van de temperatuur, zorgt een airco ook voor een betere luchtkwaliteit in uw huis of kantoor, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën.

Vragen? Neem gerust contact op!

Verschillende airco’s

Split unit en multi split airco

Een split unit airconditioner bestaat uit twee onderdelen: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit wordt geplaatst in de ruimte die gekoeld moet worden, terwijl de buitenunit buiten wordt geïnstalleerd. Dit systeem is perfect voor het koelen van individuele kamers of zelfs de hele woning door hem bijvoorbeeld boven het trappengat te plaatsen.

In tegenstelling tot een split unit airco heeft een multi-split airconditioner één buitenunit die is verbonden met meerdere binnenunits. Hiermee kunt u verschillende kamers onafhankelijk van elkaar koelen of verwarmen. Dit is handig voor huizen of kantoren met meerdere kamers die niet allemaal tegelijk dezelfde temperatuur nodig hebben.

Wandmodel en cassettemodel airco

Een wandmodel airconditioner wordt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de muur gemonteerd, meestal hoog op de muur. Dit compacte systeem is ideaal voor het koelen van kleine tot middelgrote ruimtes en wordt gewaardeerd om zijn eenvoudige installatie.

Aan de andere kant wordt een cassettemodel airconditioner ingebouwd in het plafond en verspreidt het de gekoelde lucht gelijkmatig in alle richtingen. Dit type airco is met name geschikt voor grotere ruimtes met systeemplafonds, zoals bedrijfspanden, en heeft een subtiele uitstraling die bijdraagt aan een comfortabele omgeving.

Airco

Een A-selectie merken die u kunt vertrouwen

De aanschaf van een airco is een investering voor de lange termijn, daarom werken we alleen samen met vertrouwde merken waar we van op aan kunnen. Deze merken hebben geen introductie nodig:

Reviews

Klanten vertellen

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam u0026amp; Johnrn

John van der Putten

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.rn

Anthony Schouten

Airconditioning in woningen, bedrijfspanden en meer

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van airconditioning voor woningen, bedrijfspanden en meer in Nieuwegein! Bij Jansen van de Grift bieden we maatwerkoplossingen voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de omvang of het type van uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar verkoeling voor uw thuisomgeving, een comfortabele werkomgeving voor uw kantoor, of een aangename sfeer voor uw winkel of restaurant, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met onze professionele airconditioning services in Nieuwegein.

Zakelijk verwarmen

Onderhoud in Nieuwegein

Het is belangrijk om uw airconditioningsysteem regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat het goed blijft werken en lang meegaat. Door regelmatig onderhoud kan niet alleen de efficiëntie worden verbeterd, maar ook de luchtkwaliteit en het comfort in uw werk- en leefruimte worden bevorderd. Bij ons kunt u gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten voor uw airconditioning. Onze ervaren installateurs voeren inspecties uit, sporen eventuele problemen op en zorgen voor een grondige reiniging en afstelling van het systeem. Zo kunt u zonder zorgen genieten van een goed functionerende airco in Nieuwegein.

Elk project is uniek, maar vereist maatwerk. Daar weten we wel raad mee.

Om deze redenen kiest u voor Jansen van de Grift

– Ervaren monteurs met persoonlijke projectbegeleiding
– Duurzaam en 100% garantie
– Service en onderhoud – hier heeft u geen omkijken meer naar!
Vraag een offerte aan!

Uw perfecte klimaatoplossing in Nieuwegein

Geniet het hele jaar door van comfort met onze professionele airconditioningservices. Van installatie tot onderhoud, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in