Merken

Dealers waar we trots op zijn

Onze merken

Onze uitgebreide selectie airconditioners en warmtepompen biedt oplossingen voor elk seizoen en elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar verkoeling tijdens de zomerse hitte of een warme omgeving tijdens de koude wintermaanden, wij hebben het perfecte systeem voor u. Hieronder vindt u een korte introductie van de meest vertrouwde merken op het gebied van airconditioning en warmtepompen: LG, Mitsubishi Electric, Panasonic en Fujitsu. 

Buitenunit
Alleen het allerbeste

A-merken

LG, Mitsubitsi Electric, Panasonic en Fujitsu zijn merken met hoogwaardige airconditioning- en warmtepompsystemen. De merken werken met systemen die zijn ontworpen met een focus op energie-efficiëntie, een stille werking en natuurlijk een comfortabele temperatuurregeling. Daarnaast blijven deze merken voorop lopen in de technologie, waardoor u kunt kiezen voor de nieuwste functies en mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de optie om uw airco of warmtepomp gemakkelijk op afstand te bedienen.

 

Het ideale klimaatsysteem voor zowel thuis als op kantoor

Of u nu een kleine kamer of een groot kantoor wilt verwarmen of koelen, onze merken bieden verschillende systemen aan om in elke ruimte de gewenste temperatuur te bereiken. Bij Jansen van de Grift staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij het vinden van het ideale systeem dat aan al uw verwachtingen voldoet. Lees verder op de merkpagina’s van LG, Mitsubitsi Electric, Panasonic en Fujitsu om meer te weten te komen over de airconditioning installaties en warmtepompen van deze merken.

Ervaren monteurs
Service en onderhoud
Landelijk beschikbaar
Projectbegeleiding

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in