Cassettemodel airco

Verdwijnt naadloos in uw interieur

Bent u op zoek naar een airconditioning die grotere ruimtes geheel kan verkoelen of verwarmen? Dan is een cassette airco de oplossing. Binnen no-time is de temperatuur geheel naar wens en u ziet binnen het interieur nauwelijks iets van de installatie terug. 

Cassettemodel airco

Wat is een cassette airconditioning?

Een cassette airco is een type airconditioning dat in het plafond wordt geïnstalleerd. Een kenmerkend aspect van dit systeem is het uitblaasrooster aan de onderkant van de unit. Het rooster is instelbaar en kan de lucht gelijkmatig in alle gewenste richtingen verspreiden, waardoor een uniforme temperatuur in de ruimte ontstaat.

Wandmodel vs cassettemodel

In tegenstelling tot wandmodellen, die vaak gericht één specifieke richting op blazen, is het cassettemodel in staat om de lucht gelijkmatig in alle richtingen te verspreiden. Hierdoor ervaart u een consistente koeling of verwarming van de ruimte, zonder storende koude of warme plekken.

Neutrale uitstraling

Daarnaast verdwijnt een cassette model airconditioning vrijwel naadloos in het plafond. Het apparaat is bijna onzichtbaar en laat de ruimte vrij van storende apparatuur aan de muur. Hierdoor is een cassettemodel airco zeer geschikt voor zakelijke locaties zoals kantoren, restaurants, vergaderzalen en winkels waar een professionele uitstraling van groot belang is. 

Bekende merken

In ons assortiment vindt u verschillende type airconditioning van diverse merken. Wij werken samen met bekende merken als LG, Mitsubishi Electric, Panasonic en Fujitsu. Altijd de beste kwaliteit en passend bij uw situatie. Bij Jansen van de Grift Klimaattechniek zorgen we voor het totaalpakket, van advies en installatie tot aan service en onderhoud. 

Hoe wordt een cassette airco geïnstalleerd?

Het installatieproces varieert afhankelijk van het specifieke merk, model en de omstandigheden van de installatieplaats. Laat uw cassette airco plaatsen door een professionele ervaringsdeskundige, aangezien een geslaagde installatie van essentieel belang is voor de prestaties en duurzaamheid van het systeem.

Geef storingen geen kans

Jaarlijks onderhoud

Om te zorgen voor een probleemloze werking en een lange levensduur, is regelmatig onderhoud van essentieel belang voor airconditioningsystemen, inclusief het cassettemodel. Jansen van de Grift klimaattechniek biedt een uitgebreid onderhoudscontract dat ervoor zorgt dat uw airco jaarlijks wordt geïnspecteerd, gereinigd en onderhouden. Dit verzekert niet alleen een optimale prestatie en energie-efficiëntie, maar verkleint ook de kans op storingen én verlengt de levensduur van het systeem.

Meer over onderhoud

Cassettemodel airconditioning laten installeren

Bent u toe aan een comfortabele luchtverdeling? Een cassettemodel airconditioning kan u de ideale oplossing bieden. Zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen biedt het cassettemodel een uitstekende aanvulling op bestaande klimaatsystemen of een zelfstandige oplossing. Geniet binnenkort al van uw duurzame oplossing bij u thuis of op kantoor! Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, vraag een offerte aan of maak een afspraak met een van onze ervaren specialisten en laat u adviseren. 

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in