Warmtepomp laten plaatsen en onderhouden in Ede

Zorg het hele jaar door van een perfect binnenklimaat in uw woning of zakelijke pand in Ede met onze hoogwaardige warmtepomp installaties en onderhoudsservices. Ontdek waarom het gebruik van een warmtepomp een slimme keuze is voor een energiezuinige verwarming en koeling, en hoe ons deskundige team u kan helpen bij het realiseren van een comfortabele en duurzame leef- en werkomgeving.

Verschillende soorten warmtepompen

Ontdek onze diverse range aan warmtepompen, elk ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en omstandigheden. Laat u door ons begeleiden bij het kiezen van de juiste warmtepomp die perfect past bij uw specifieke behoeften en omgeving in Ede.

Lucht-lucht warmtepomp

Een lucht-lucht warmtepomp vormt een efficiënte oplossing voor het reguleren van de temperatuur in uw woning of kantoorruimte in Ede. Deze warmtepomp werkt op een vergelijkbare manier als een airconditioner, maar biedt zowel verwarming als koeling, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het handhaven van een comfortabel binnenklimaat. Lucht-lucht warmtepompen zijn vooral geschikt voor ruimtes met een gematigde verwarmingsbehoefte.

Lucht-water warmtepomp

De lucht-water warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en levert deze aan uw cv-installatie, waardoor het een duurzame optie biedt voor het verwarmen van uw huis of het verkrijgen van warm water in Ede. Dit systeem bestaat uit zowel een binnen- als buitenunit en draagt bij aan het verminderen van uw energieverbruik.

Hybride warmtepomp

Onze hybride warmtepomp combineert de beste kenmerken van zowel een warmtepomp als een traditioneel verwarmingssysteem. Dit geavanceerde systeem biedt efficiëntie, comfort en flexibiliteit, vooral in situaties waarin de omstandigheden variabel zijn. De hybride warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht en zetten deze om in warm tapwater en/of centrale verwarming. Als er extra warmte nodig is, schakelt het systeem automatisch over naar een aanvullende bron, zoals een gasketel, om een constant comfort niveau te garanderen, ongeacht de weersomstandigheden in Ede.

De voordelen van een warmtepomp

  • Ervaar het hele jaar door comfortabele verwarming en verkoeling: Een warmtepomp biedt in Ede constant welzijn, ongeacht het seizoen.
  • Milieuvriendelijk en zuinig: Dankzij het gebruik van natuurlijke energiebronnen zoals de buitenlucht of de grond, helpt een warmtepomp u geld te besparen op energiekosten en uw ecologische impact te verminderen.
  • Gezondere binnenlucht: Naast het handhaven van een aangename temperatuur, draagt een warmtepomp bij aan een verbeterde luchtkwaliteit en vochtigheidsregulatie, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving in uw woning in Ede.
Reviews

Klanten vertellen

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.

Anthony Schouten

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam en John

John van der Putten

Particuliere en zakelijke klimaatsystemen in Ede

Ontdek ons ruime aanbod aan warmtepomp oplossingen, geschikt voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden in Ede. Of het nu gaat om het verwarmen en koelen van uw woning, kantoor, winkel of bedrijfspand, wij bieden een op maat gemaakte oplossing die aan uw specifieke behoeften en budget voldoen. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de ideale oplossing. Met onze hoogwaardige warmtepompen en professionele installatie service kunt u genieten van een comfortabel binnenklimaat, besparen op energiekosten en bijdragen aan een duurzamere toekomst!

Topprestaties door regelmatig onderhoud

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, verlengt u de levensduur van uw warmtepompsysteem en verbetert u de prestaties ervan. Onze onderhoudsdiensten in Ede bieden u gemoedsrust en garanderen dat uw warmtepomp optimaal blijft functioneren. Hierdoor kunt u voor langere tijd genieten van een comfortabel en duurzaam binnenklimaat in Ede, zonder zorgen over storingen of inefficiënties.

Vragen? Neem gerust contact op!

Dé specialist in warmtepompen in Ede

Bij Jansen van de Grift zijn we er voor de installatie en het onderhoud van uw warmtepomp in Ede! Onze ervaren monteurs zijn experts in warmtepompinstallaties en bieden betrouwbare service en onderhoud. Of u nu advies nodig heeft, installatie wilt plannen of gewoon wat vragen heeft, we zijn hier voor u. Van installatie tot onderhoud, wij staan voor u klaar in Ede en omstreken.

Kies voor comfort en duurzaamheid met een warmtepomp installatie van Jansen van de Grift. Neem nu contact op voor meer informatie en een afspraak op maat. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw woon- en werkomgeving het hele jaar door comfortabel te maken!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in