Klimaatsystemen zakelijk

Bent u op zoek naar een klimaatsysteem voor op kantoor of voor uw organisatie? Zoek niet verder Jansen van de Grift Klimaattechniek is uw partner voor het installeren en onderhouden van uw klimaatsysteem. Een airconditioning, ventilatie of verwarming laten plaatsen vraagt de nodige expertise, laat daarom altijd een ervaringsdeskundige een passend klimaatsysteem installeren voor een langdurig resultaat. Nieuwsgierig wat een klimaatoplossing inclusief montage en installatie voor uw bedrijf inhoudt? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verschillende soorten verkoeling en verwarming

Er bestaan verschillende manieren om uw bedrijfspand, winkel of kantoorruimte te verkoelen en te verwarmen. Bij Jansen van de Grift bieden wij een breed scala aan geavanceerde oplossingen, waaronder VRF-systemen, WTW-systemen, LBK-eenheden, DX-koeling en -verwarming en warmtepompen. Binnen dit assortiment vallen ook airconditioning, ventilatie en verwarming. Wat uw voorkeur ook is? Wij helpen u graag door u te adviseren over een passend klimaatsysteem op locatie.

Wat uw wensen en behoeften ook zijn, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en een geschikt klimaatsysteem op maat te realiseren voor uw locatie. Ons doel is om uw binnenklimaat comfortabel en energie-efficiënt te maken, zodat uw werkomgeving optimaal is afgestemd op niet alleen uw eigen wensen maar ook dat van uw personeel.

Cassettemodel airco

Duurzaam temperatuur reguleren 

Het laten installeren van airconditioning binnen uw bedrijf heeft meerdere voordelen. Zo bespaart u niet alleen op energiekosten door het energiezuinige karakter van onze airconditioning, u profiteert ook nog eens van een flexibele bediening door de afzonderlijke units door het pand heen.

Verhoog de productiviteit van uw werknemers

Een werkend klimaatsysteem creëert niet alleen een aangename omgeving, maar heeft ook aantoonbare voordelen voor de productiviteit van medewerkers. Door een stabiele temperatuur en luchtkwaliteit te creëren, wordt vermoeidheid verminderd en concentratie bevorderd, wat leidt tot betere werkprestaties en hogere tevredenheid bij werknemers. Bovendien ontvangt u misschien klanten op kantoor, zij zullen het waarderen als de temperatuur aangenaam is. Een win-win situatie!

Elke ruimte een geschikt klimaatsysteem

Elke ruimte is uniek, of u nu de temperatuur in een winkel wilt reguleren, een restaurant runt of een kantoor hebt. We bieden voor elke situatie een maatwerkoplossing. Een multi split is uitstekend voor kantoren waar in verschillende ruimtes behoefte is aan verschillende temperaturen. Kies voor een cassette model die vrijwel naadloos in het plafond verdwijnt of ga voor een subtiel wandmodel in kleinere ruimtes. Wat uw wensen ook zijn, bij Jansen van de Grift luisteren we naar uw behoeftes en bieden we een klimaatoplossing speciaal voor u!

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een airco of warmtepomp voor uw bedrijf of organisatie? Vraag een offerte aan. Heeft u andere vragen? Stel ze gerust door vrijblijvend contact op te nemen met een van onze deskundigen. Wij adviseren u graag!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in