Airconditioning systeem in Amersfoort

Lees hier meer over ons werk in Amersfoort waar wij een installatie mochten plaatsen met Evolar omkasting voor de buitenunits.

In Amersfoort hebben wij een installatie mogen plaatsen met meerdere wandmodellen, een console model en twee multisplit buitenunits. Omdat de klant de buitenunits graag wat uit het zicht wilde hebben, hebben wij om beide een Evolar omkasting geplaatst. Met de Evo-cover wordt de buitenunit weggewerkt zonder het rendement van de airco of warmtepomp te belemmeren.

Zoals we al aangaven, hebben we naast de wandmodellen ook een console model geïnstalleerd. De keuze hiervoor is gebaseerd op de vele voordelen die deze units bieden. Ze zijn makkelijk te plaatsen in kamers waar de beschikbare ruimte beperkt is, zoals ook hier het geval is. Dit model kan laag aan de wand worden geïnstalleerd, in een nis of onder een raam. Hierdoor zijn vloermodellen ideaal voor zolders of andere ruimtes met schuine daken en lage muren. Dat ze compact zijn wil niet zeggen dat ze minder efficiënt zijn. Deze units zijn perfect geschikt voor zowel kleine als grote kamers.

Een ander groot voordeel is het uitstekende energierendement. Ze garanderen het hele jaar door een efficiënte werking, waardoor je energiekosten laag blijven terwijl je geniet van een perfect gereguleerde temperatuur.

Benieuwd naar wat we voor uw woning, of wellicht bedrijf, kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in
Meer projecten

Andere projecten