VRAGEN? BEL:
035 – 60 35 650

Warmtepomp

Duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen zonder Cv-installatie? Met een warmtepomp geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand. U profiteert van een lagere energierekening en optimaal comfort. Een warmtepomp is een apparaat dat op duurzame manier zorgt voor verwarming en warm water in huis.

Warmtepompen gebruiken warmte uit de lucht, bodem of een andere duurzame warmtebron. Deze warmte wordt door de warmtepomp naar een hogere temperatuur gebracht en vervolgens gebruikt voor het verwarmen van ruimtes in uw woning. Ook kunnen sommige warmtepompen warm tapwater maken. Vaak is de warmtepomp onderdeel van een hybride systeem met een cv-ketel. De warmtepomp levert dan het grootste deel van het jaar de verwarming en de cv-ketel springt alleen bij op hele koude momenten en voor het maken van warm tapwater.

 

Waarom een warmtepomp?

  • Besparing op uw gasrekening;
  • Goed voor het milieu (minder CO2 uitstoot);
  • Diverse subsidieregelingen beschikbaar;
  • Professionele installatie door gecertificeerde monteurs;
  • Installatie en onderhoud onder één dak

Wij helpen u graag om uw woning en/of bedrijfspand verder te verduurzamen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een warmtepomp, laat het ons weten.