OVER JANSEN
VAN DE GRIFT KLIMAATTECHNIEK

JANSEN VAN DE GRIFT KLIMAATTECHNIEK

Een ongezond binnenklimaat kan leiden tot een lagere productiviteit en gezondheidsklachten. En daar zit u niet op te wachten.

Gelukkig is er een oplossing: Jansen van de Grift Klimaattechniek Soest / Barneveld.

Wij plaatsen en onderhouden airconditioning en warmtepompen in kantoorpanden, woningen en andere bouwwerken.

ZAKELIJKE ÉN PARTICULIERE OPDRACHTGEVERS

Geert Jansen en Dennis van de Grift zijn de gezichten achter Jansen van de Grift Klimaattechniek Soest. Geert begon jaren geleden als elektricien, maar legde zich al snel toe op zijn grote passie: airconditioning en warmtepompen onder de naam Jansen Klimaattechniek.

Dennis van de Grift heeft ruim 15 jaar samen met zijn vader gewerkt bij: van de Grift Klimaattechniek. Beide zijn nu samen een groot succes geworden sinds 2018 onder de nieuwe naam: Jansen van de Grift Klimaattechniek

IN 3 STAPPEN NAAR EEN OPTIMAAL BINNENKLIMAAT

1. Meedenken

Welke oplossing is het meest effectief voor uw situatie? Kunt u energie besparen? Wij denken actief met u mee en adviseren u graag.

2. Plaatsing

Plaatsing realiseren we doorgaans binnen twee weken. Wij zijn gewend om in de bewoonde wereld te werken en doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Onze werkplek schoon en netjes achterlaten? Dat is voor ons vanzelfsprekend.

3. Service

Wij werken uitsluitend met A-producten, die wij plaatsen volgens alle geldende voorschriften. Hierdoor is de kans op storingen zeer klein. Mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan staat onze storingsdienst voor u klaar.