Bedrijfspand in Mijdrecht

In Mijdrecht hebben we dit project mogen realiseren, waarbij we een installatie van kanaalunits en cassettes hebben verzorgd.

Efficiënte Installatie voor Optimaal Comfort

Hier wat over ons recente project in Mijdrecht. Voor de klant hebben we meerdere installaties mogen plaatsen zoals een Warmtepomp en VRF-systeem met kanaalunits en cassettes. Deze systemen zijn naadloos geïntegreerd met een AC Smart centrale regeling, waarmee de klant volledige controle heeft over verwarming, koeling en energiebesparing. Met AC Smart kunnen gebruikers ook vaste jaarprogramma’s instellen, statistieken raadplegen en meerdere gebruikers toegang verlenen.

We zijn er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan de verbetering van het binnenklimaat in dit kantoorpand in Mijdrecht. Onze zorgvuldige aanpak heeft gezorgd voor een optimaal comfortniveau voor zowel werknemers als bezoekers van het pand.

Heeft uw project ook behoefte aan hoogwaardige klimaattechniek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Jansen van de Grift Klimaattechniek staan we klaar om u van dienst te zijn!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in
Meer projecten

Andere projecten