Airco laten plaatsen en onderhouden in Almere

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie en het onderhoud van airconditioning in Almere? Bij Jansen van de Grift bent u aan het juiste adres! Wij zijn experts in het installeren en onderhouden van airco’s en warmtepompen in verschillende omgevingen, zoals kantoren, winkels, woningen en bedrijfspanden. Voor elk project bieden wij op maat gemaakt advies. Vanuit het hart van Nederland verzorgen wij installaties en onderhoudsdiensten door het hele land, inclusief Almere! Ons assortiment omvat alleen de beste merken, zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op uw specifieke behoeften.

De voordelen van een airco in Almere

Een airco biedt niet alleen verkoeling tijdens warme zomerdagen, maar heeft ook andere voordelen. Het controleert de luchtvochtigheid, waardoor een te vochtige of te droge omgeving wordt voorkomen. Bovendien reinigt het de lucht, wat resulteert in een frissere en gezondere binnenlucht.

Een goed onderhouden airconditioningsysteem kan ook effectief verwarmen tijdens koude wintermaanden. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van aangename temperaturen, zonder u zorgen te hoeven maken over hoge energiekosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Verschillende airco’s

Split unit

Een single split unit airco bestaat uit zowel een binnen- als buitenunit. Deze airconditioner is ontworpen om een enkele ruimte te koelen of te verwarmen en is niet geschikt voor het reguleren van meerdere ruimtes. Een enkele split-airco is daarom over het algemeen goedkoper dan systemen die meerdere ruimtes moeten behandelen, zoals airconditioners voor bedrijfsgebouwen. Enkele split-airco’s worden voornamelijk gebruikt in huishoudens, zoals in woonkamers. Ze zijn ook geschikt als airco voor in de slaapkamer, aangezien de airco weinig/geen geluid produceert en de slaap niet verstoort.

Multi split

In tegenstelling tot een single split unit, waarbij één binnenunit aan één buitenunit is gekoppeld, kan bij een multi split airco de buitenunit worden aangesloten op meerdere binnenunits. Bovendien kunnen alle binnenunits afzonderlijk worden bediend, wat zorgt voor flexibiliteit. U kunt namelijk meerdere ruimtes tegelijkertijd met verschillende instelmogelijkheden koelen en verwarmen.

Casettemodel

Een airconditioner cassettemodel is specifiek ontworpen om in het plafond te worden ingebouwd. Dit type airco wordt voornamelijk toegepast in zakelijke omgevingen zoals kantoren, winkels en eetgelegenheden. Het opvallende kenmerk van een cassettemodel is het aanpasbare uitblaasrooster aan de onderkant van de unit. Hierdoor kan de lucht gelijkmatig in alle richtingen worden verspreid, wat resulteert in een gelijkmatige temperatuur in de ruimte. In tegenstelling tot wandmodellen, die vaak de lucht in één richting blazen, kan een cassettemodel de lucht gelijkmatig in alle richtingen verspreiden, waardoor er geen oncomfortabele koude of warme plekken ontstaan.

Wandmodel

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een wandmodel airconditioning aan de wand gemonteerd. Het is speciaal ontworpen om een kamer, een ruime kantooromgeving, winkel of huis te koelen of te verwarmen. Vaak wordt de airco hoog aan de wand geplaatst, waardoor de enkele unit minder opvalt. Bij al onze wand airco’s wordt standaard een afstandsbediening meegeleverd, zodat u eenvoudig vanaf een afstand de gewenste temperatuur kunt instellen.

Reviews

Klanten vertellen

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam u0026amp; John

John van der Putten

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.

Anthony Schouten

Maatwerk airco installaties voor elke ruimte in Almere

Of het nu om kantoorruimtes, bedrijfspanden, winkels, restaurants of uw eigen huis gaat, wij bieden op maat gemaakte klimaatoplossingen in Almere. Ons team van professionals staat klaar om niet alleen airconditioning te installeren, maar ook om een efficiënt verwarmings- en koelsysteem te leveren dat perfect is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Zakelijk verwarmen

Uw airconditioning optimaal onderhouden

Het regelmatig onderhouden van uw airconditioningsysteem is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft functioneren en een lange levensduur heeft. Door de uitvoering van onderhoud kan niet alleen de energie-efficiëntie worden verbeterd, maar ook de luchtkwaliteit en het algemene comfort in uw werk- en leefruimte in Almere worden bevorderd. Bij ons kunt u gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten, waarbij wij regelmatig onderhoud uitvoeren. Onze deskundigen voeren inspecties uit, detecteren eventuele problemen vroegtijdig, en reinigen en kalibreren het systeem grondig. Op deze manier kunt u met een gerust hart vertrouwen op de werking van uw airconditioning; perfect!

Elk project is uniek, maar vereist maatwerk. Daar weten we wel raad mee.

Jansen van de Grift, dé specialist in de installatie van airco's

Ervaren monteurs met persoonlijke projectbegeleiding
Duurzaam en 100% garantie
Service en onderhoud – hier heeft u geen omkijken meer naar!
Vraag een offerte aan!

Installatie en onderhoud van uw airconditioning in Almere

Met meer dan 27 jaar aan ervaring, een diepgaande toewijding aan airconditioning en een sterk duurzaam perspectief, zijn wij de perfecte keuze voor het beheren van de temperatuur in uw woning of bedrijfspand in Almere. Van het initiële advies tot de offerte, en van de professionele installatie tot het nauwgezette onderhoud, wij regelen alles van A tot Z voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in