Warmtepomp laten plaatsen en onderhouden in Soest

Geniet het hele jaar door van een optimaal klimaat in uw woning of bedrijfspand in Soest met een hoogwaardige warmtepompinstallatie en onderhoudsservice van Jansen van de Grift. Ontdek waarom een warmtepomp een slimme keuze is voor energiezuinige verwarming en koeling, en hoe ons ervaren team van experts u kan helpen bij het realiseren van een comfortabele en duurzame leef- en werkomgeving.

Soorten warmtepompen die we installeren

Ontdek onze diverse reeks warmtepompen, elk ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en omstandigheden. Laat ons u begeleiden bij het kiezen van de juiste warmtepomp die perfect past bij uw specifieke behoeften en omgeving in Soest.

Lucht-lucht warmtepomp 

Een lucht-lucht warmtepomp biedt een efficiënte oplossing voor het verwarmen van uw woon- of kantoorruimte. Deze warmtepomp werkt op een vergelijkbare manier als een airconditioner en kan dus ook warme lucht produceren. Daarnaast kan het systeem worden gebruikt om te koelen, waardoor het een veelzijdige optie is voor temperatuurregeling in uw huis of bedrijfspand. Lucht-lucht warmtepompen zijn met name geschikt voor ruimtes met een lagere verwarmingsbehoefte.

Lucht-water warmtepomp 

De werking van een lucht-water warmtepomp vertoont in principe overeenkomsten met die van een koelkast, maar dan in omgekeerde richting. In plaats van warmte uit de binnenruimte te onttrekken, haalt de lucht-water warmtepomp warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan de cv-installatie. Deze warmtepompen bestaan uit zowel een binnen- als buitenunit en bieden een duurzame oplossing voor het verwarmen van ruimtes en tapwater.

Hybride warmtepomp 

Een hybride warmtepomp is een geavanceerd verwarmingssysteem dat de beste eigenschappen van zowel een warmtepomp als een traditioneel verwarmingssysteem combineert. Dit systeem is ontworpen om efficiëntie, comfort en flexibiliteit te bieden, vooral in situaties waarin de omstandigheden variabel zijn. Onze hybride warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht en zetten deze op een efficiënte manier om in warm tapwater en/of centrale verwarming voor uw huis, winkel of kantoor. Wanneer er behoefte is aan extra warmte, schakelt het systeem automatisch over naar de aanvullende bron, zoals een losstaande of ingebouwde gasketel. Zo bent u altijd verzekerd van een comfortabele verwarming, ongeacht de weersomstandigheden.

Waarom kiezen voor een warmtepomp in Soest?

  • Efficiënte verwarming en koeling: Met een warmtepomp kunt u uw ruimte efficiënt verwarmen in de winter en koelen in de zomer, waardoor u het hele jaar door comfort ervaart.  
  • Duurzaamheid en energiebesparing: Een warmtepomp maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen, zoals de buitenlucht of de grond, waardoor u kunt besparen op energiekosten en uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.  
  • Verbeterde luchtkwaliteit: Naast het reguleren van de temperatuur, draagt een warmtepomp bij aan een gezondere leefomgeving door de luchtkwaliteit te verbeteren en vochtigheid te reguleren.
Reviews

Klanten vertellen

Uitstekend bedrijf. Al enkele jaren ervaring mee. Gaan nooit naar een ander.

Anthony Schouten

Jansen van de Grift heeft perfect werk geleverd bij het installeren van 2 airco’s!! Ik had speciale eisen over de plek waar de binnen en buiten units moesten komen en wilde geen leidingen in het zicht. Jansen van de Grift heeft het exact zo uitgevoerd. De airco’s (LG) doen het perfect zowel koelen als verwarmen. Overtreft alle verwachtingen. Daarnaast waren de monteurs zeer beleefd en werken netjes.

Erik Wabbijn Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Toppers! Wouter, Arjen en Gijs hebben bij ons 2 airco’s geïnstalleerd. Dat ging snel en effectief en in goed overleg op een lastige plek! Bedankt en zeer aan te raden dus! Mirjam & John

John van der Putten

Zowel particuliere als zakelijke oplossingen in Soest

Ontdek onze uitgebreide warmtepomp oplossingen, perfect geschikt voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Of het nu gaat om het verwarmen en koelen van uw huis, kantoor, winkel of bedrijfspand in Soest, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Onze deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de ideale oplossing voor uw situatie. Met onze hoogwaardige warmtepompen en professionele installatieservice kunt u genieten van een comfortabel binnenklimaat en besparen op uw energiekosten, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst!

Optimale prestatie door onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp optimaal blijft presteren, bieden wij een uitgebreide onderhoudsservice aan. Met regelmatig onderhoud kunnen we de prestaties van uw systeem verbeteren, problemen vroegtijdig opsporen en de levensduur van uw warmtepomp verlengen.

Een afspraak maken

Waarom kiezen voor Jansen van de Grift?

  • Ervaren monteurs met expertise in warmtepompinstallaties.
  • Betrouwbare service en onderhoudsdiensten.
  • Beschikbaarheid door het hele land, inclusief Soest en omgeving.
  • Deskundige projectbegeleiding en maatwerkoplossingen.

Kies voor comfort en duurzaamheid met een warmtepompinstallatie van Jansen van de Grift. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een afspraak op maat. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw leef- en/of werkomgeving het hele jaar door comfortabel te maken!

Kunnen we u helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk?

Plan adviesgesprek in